Push-up podprsenka – pre efekt, ktorý nebude len dočasný?!

Vytvorené 2021-04-07 18:15:10.

Push-up podprsenky patria medzi najobľúbenejšie kúsky medzi sortimentom dámskej spodnej bielizne. Je to hlavne pre ich špecifické úžitkové vlastnosti, ktoré vám nedokážu poskytnúť žiadne iné podprsenky. 

Už len samotný výraz push-up napovedá veľa... Tieto podprsenky sú navrhnuté a ušité tak, aby prsia spevnili, nadvihli, no zároveň aj zväčšili (opticky), a tým vytvorili krásne tvarovaný a bujný dekolt. Podporujú maximálne zvodné a komfortné nosenie.

Bujný dekolt pôsobí pozitívne na ženské sebavedomie a nehovoriac o tom, ako sa páči mužom. Preto by nemalo byť takého dámskeho šatníka, v ktorom by chýbala aspoň jedna kvalitná push-up podprsenka.  

Za silným efektom sa skrýva naozaj kvalitná a do najmenších detailov premyslená práca. Push-up podprsenky nie sú totiž žiadnou gýčovou ani len sezónnou záležitosťou. Prvé modely sa v módnom priemysle objavili v období po druhej svetovej vojne. Odvtedy ich popularita v žiadnom ďalšom období výrazne neklesala, ale naopak. Rastie a rastie... 

Ich kvalita sa odvíja od usporiadania, tvaru a výberu vhodného materiálu pre košíčky. V tom spočíva celé kúzlo! Inak by nebolo možné opticky zväčšiť prsia o jedno, dve či ako pri niektorých modeloch až o neuveriteľné tri čísla! 

Tak sa postupne dostali na trh aj značkové double super push-up podprsenky. Návrh a celková príprava takejto podprsenky je teda dosť náročná. Rozhoduje každý detail! Tým je často materiál a výplne. 

Prvé modely mali vo svojich výplniach obyčajný molitan. Ten dokázal až také zázraky, že postupným opotrebovaním škodil pokožke a efekt plných pŕs bol v nedohľadne. Oveľa lepšou voľbou sú silikónové, respektíve gélové výplne. 

Tie sa pohodlnejšie nosia, netlačia a jednoducho sa prispôsobia tvaru vašich pŕs. Keďže push-up podprsenky nájdete v rôznych farbách, strihoch a zdobeniach, pri výbere sa zamerajte na to, čo je pre ne najdôležitejšie. Bez kvalitnej výplne sa o dobrej podprsenke ani nedá hovoriť! Poznáme ju aj pod pojmom: push-upka.